Bahçeli’nin “Öcalan Meclis’e” çağrısından sonra Ülkü Ocakları’ndan kampanya

Bahçeli’nin “Öcalan Meclis’e” çağrısından sonra Ülkü Ocakları’ndan kampanya
MHP lideri Devlet Bahçeli’nin PKK lideri Öcalan için “Tecrit kaldırılsa gelsin DEM Parti Grup Toplantısında konuşsun” çağrısından sonra Ülkü Ocakları sosyal medyada “Vardır bir bildiği” kampanyası başlattı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM’deki grup konuşmasında PKK lideri Abdullah Öcalan’a ve DEM Parti’ye çağrıda bulundu.

MHP lideri Devlet Bahçeli “Tecrit kaldırılsa gelsin DEM Parti Grup Toplantısında konuşsun da örgütün lağvedildiğini haykırsın. Bu dirayeti gösterirse umut hakkı için yasal düzenleme yapılsın. Bunu sineye çekmeye hazırız” dedi.

Bahçeli bu çağrıyla hem Öcalan’ı Meclis’te konuşmaya davet etmiş hem de Öcalan için “ev hapsi” çağrısı yapmış oldu.

Bahçeli’nin tartışma yaratan sözlerinden sonra Ülkü Ocakları sosyal medyada “Ne diyorsa bir bildiği vardır” cümlesinin yer aldığı bir kampanya başlattı. Ülkü Ocakları yöneticileri ve MHP’li isimler “Ne diyorsa bir bildiği vardır” cümlesinin yer aldığı mesajlar paylaşarak Bahçeli’ye destek verdi.

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Türk milletinin öncü lideri, Türk devlet geleneğinin sonsözüdür…Ne diyorsa bir bildiği vardır, ne yapıyorsa sonu ve sonucu milli birlik ve kardeşliğe hizmettir…” mesajını paylaştı.

baki-ersoy.png

Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Demircioğlu, “Sayın Devlet Bahçeli, bir adım atarken 10 adım ilerisine yatırım yapar, bir söz söylerken 10 yıl sonrasına işaret eder. Devlet yönetmek, devletin ve milletin geleceğine yönelik politikalar oluşturmak devlet aklının tezahürüdür” diye yazdı.

mehmet-demircioglu.png

Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı İsmail Burak Tatlı, “Ömrünü Devletine ve Milletine adayan, hiçbir siyasi ranta tenezzül etmeyen, “Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben” felsefesini Türk Siyasal hayatına kazıyan Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’dir. O Türk’ün büyük devlet aklıdır! #BirÖmürEmrindeyiz” mesajını paylaştı.

smail-burak-tatli.png

Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Ali Çelik, şunları yazdı: “Önce Ülkem ve milletim, Sonra partim ve ben” düsturu yaşamasının tek gayesi olan Bilge Liderimizin ne dediğini, ne demek istediğini anlayabilmek için önce onun gibi düşünebilmek gerekir! Hayatınızın merkezine nefsinizi değil kutsaliyetlerinizi yerleştirin, eğer niyetinizde samimiyseniz Liderimizin ifadelerinden başka bir cümle kuramazsınız, kurmamalısınız! Şimdi feverân eden çok bilmişler, artık akıllanın! Her fırsatta eleştirmek için fırsat kolladığınız ADAM ın adı DEVLET BAHÇELİ! Geçmişte defalarca yargıladınız, suçladınız, öfke kustunuz! 15 Temmuz 2016 gecesi hain darbe girişimi neticesinde gördünüz ki, hepinize ve herşeye rağmen bu devlet sahipsiz değil,sahipsiz de bırakılmayacak! Yine aynı hezimetle, yine aynı pişmanlıkla yüzleşeceksiniz ve DEVLET ATA’nın elini öpmek için sıraya geçeceksiniz!”

ali-celik.png

Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Alparslan Doğan, “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi Türk milleti demektir! Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi adı gibi DEVLET demektir! Aklı yalnızca gündelik siyasi polemiklere yeten vasıfsızlar Liderimizi anlayamaz, idrak edemez. Tarih Liderimizin yanıldığını yazmamıştır, yazmayacaktır.! Lidere sadakat şerefimizdir!” paylaşımını yaptı.

alparslan-dogan.png

MHP Tekirdağ İl Başkanı Süleyman Fethi Şirin “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Türk milletinin öncü lideri, Türk devlet geleneğinin sonsözüdür…Ne diyorsa bir bildiği vardır, ne yapıyorsa sonu ve sonucu milli birlik ve kardeşliğe hizmettir…” mesajını yayınladı.

suleyman-fethi-sirin.png

Eski Sarız Belediye Başkanı MHP’li Baki Bayrak, “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Türk milletinin öncü lideri, Türk devlet geleneğinin sonsözüdür…Ne diyorsa bir bildiği vardır, ne yapıyorsa sonu ve sonucu milli birlik ve kardeşliğe hizmettir…” diye yazdı.

baki-bayrak.png

Ülkü Ocakları Şanlıurfa İl Başkanı Muhammed Enes Yılmaz, “Sayın Devlet Bahçeli , Türk Devleti’nin menfaatine uygun olmayan hiçbir işe imza atmaz” paylaşımını yaptı.

muhammed-enes-yilmaz.png

Ülkü Ocakları İstanbul İlçe Ocak Asena Teşkilatlarından Sorumlu Birim Başkanı Gamze Gözeller “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi Türk milleti demektir! Aklı yalnızca gündelik siyasi polemiklere yeten vasıfsızlar Liderimizi anlayamaz, idrak edemez. Tarih Liderimizin yanıldığını yazmamıştır, yazmayacaktır.! Lidere sadakat şerefimizdir!” diye yazdı.

gamze-gozeller.png

MHP Şişli İlçe Başkanı Oğuz Tolga Cabbar “Lider Devlet Bahçeli Türk Milleti demektir. Önce ülkem ve milletim, Sonra partim ve ben diyen, Lider Devler Bahçeli, Tuzakları boşa çıkaran, Oyunları bozan, Tarihin haklı çıkardığı, Lider Devlet Bahçeli, Lidere Sadakat Şerefimizdir…” diye yazdı

oguz-tolga-cabbar.png

Ülkü Ocaklar Gaziantep İl Başkanı Emre Koçyiğit “Sayın Devlet Bahçeli, Türk Devleti’nin menfaatine uygun olmayan hiçbir işe imza atmaz. Sayın Devlet Bahçeli, devletin ve milletin geleceği için kendi menfaatlerini düşünmeyen yegane devlet adamıdır” paylaşımını yaptı.

emre-kocyigit.png

MHP Yüreğir İlçe Başkan Yardımcısı Reis Özkıral “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Türk milletinin öncü lideri, Türk devlet geleneğinin sonsözüdür…Ne diyorsa bir bildiği vardır, ne yapıyorsa sonu ve sonucu milli birlik ve kardeşliğe hizmettir…” diye yazdı.

igsi-bjmniul.png

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar