AKP'liler belediye başkanının afişini asmak istemeyen esnafı fişledi

AKP'liler belediye başkanının afişini asmak istemeyen esnafı fişledi
AKP'liler, Antep Şahinbey'de yeniden aday gösterilen Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun seçim afişlerini asmak istemeyen esnafın isimlerini fişlemek için not etti. CHP'li Şahinbey Belediye Meclis üyesi Hasan Şencan, esnafın...
AKP'liler, Antep Şahinbey'de yeniden aday gösterilen Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun seçim afişlerini asmak istemeyen esnafın isimlerini fişlemek için not etti. CHP'li Şahinbey Belediye Meclis üyesi Hasan Şencan, esnafın fişlendiğini belirterek yaşanan duruma tepkisini dile getirdi.

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde seçim çalışması yapan AKP'liler, Mavi Kent Sanayi Sitesi'ndeki esnafı ziyaret etti. Yeniden aday gösterilen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun afişlerini işyerlerine asmak isteyen partililere, esnafın bir bölümü karşı çıktı. Bunun üzerine partililer afiş asan ve asmaya karşı çıkan esnafın isimlerini not aldı.

CHP'li Şencan: İddia değil maalesef gerçek, apaçık fişleme var

Artı Gerçek'e konuşan Şahinbey Belediye Meclis üyesi CHP'li Hasan Şencan, afiş asmak istemeyen esnafın fişlendiğini söyledi. Şencan, "O bölgede bir ekip esnafı geziyormuş. 'Afiş asacaksınız' diyorlarmış. Kabul etmeyenler olmuş. Afiş asanların da asmayanların da adını not ediyorlar. 'Biz afiş asmak istemiyoruz diyen vatandaşlar var ama bu süreçten sonra ne olacak korkusu da var bu insanlarda. Bu sebeple bana ulaştılar. Bir iddia değil bu maalesef gerçek. Apaçık bir fişleme var" dedi.

[video width="854" height="480" mp4="https://www.gazetepencere.com/wp-content/uploads/2024/03/ssstwitter.com_1709794970012_1_1.mp4"][/video]

Öne Çıkanlar