Özgür Özel, Atatürk'e "Eşcinsel" diyen Kuveytli yazarı kınadı: AKP'nin sessizliğini manidar buluyorum!

Özgür Özel, Atatürk'e "Eşcinsel" diyen Kuveytli yazarı kınadı: AKP'nin sessizliğini manidar buluyorum!
CHP genel başkanlığına adaylığını koyan Özgür Özel, Kuveyt'li yazar Abdulaziz Duwaihi bin Rumaih'in Atatürk'e yönelik "Eşcinsel" yakıştırmasına sosyal medya hesabından tepki gösterdi.Özel "Kuveytli Abdulaziz Duwaihi bin...

CHP genel başkanlığına adaylığını koyan Özgür Özel, Kuveyt'li yazar Abdulaziz Duwaihi bin Rumaih'in Atatürk'e yönelik "Eşcinsel" yakıştırmasına sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Özel "Kuveytli Abdulaziz Duwaihi bin Rumaih'in partimizin ve ülkemizin kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk'e yönelik itham ve hakaretlerini şiddetle kınıyorum. Her sosyal medya paylaşımı sonrası harekete geçen Adalet ve Kalkınma Partisi'nin sessizliğinı manidar buluyorum."

Atatürk'e "eşcinsel" dedi

Abdulaziz Duwaihi bin Rumaih Trabzon'da bir Türk vatandaşının Arap bir turiste yumruk atarak bayıltması üzerine sosyal medya hesaplarından Türkiye'yi hedef alan açıklamalarda bulundu. Abdulaziz Duwaihi bin Rumaih attığı bir Tweette ise Atatürk'e yönelik şu sözleri sarf etti:

"Kimsin sen Türk, dağlara kaçtıktan sonra seni kurtarma şerefine sahibiz, seni geri zekalı vahşi. Siz dağlarda yaşayan barbar kavimlerle savaştıktan sonra Anadolu'yu fethedip size vatan yapan biziz. Kemal Mustafa kadınsı olarak yaşadı ve kadınsı, vatan haini ve millet düşmanı olarak öldü. Onu yalnızca kadınsılar yüceltir Eşcinsel Atatürk"

Öne Çıkanlar