Fiat'tan büyük 7 Temmuz adımı: 245 bin TL'lik indirim

Fiat'tan büyük 7 Temmuz adımı: 245 bin TL'lik indirim
Otomotiv piyasasındaki durgunluk devam ederken, 7 Temmuz'dan önce markalar kampanya çalışmalarını hızlandırdı. İşte Fiat'ın yaptığı son kampanya ve detaylar...

Gazeteci Emre Özpeynirci'nin duyurduğu Fiat'ın yeni kampanyasında 245 bin TL'yi bulan indirimler bulunuyor. İşte model model Fiat arabalarının listesi...

Türkiye’nin de AB mevzuatına uyum çerçevesinde uygulayacağı yeni sistem 7 Temmuz'da yürürlüğe giriyor. Avrupa Birliği'nin yeni güvenlik donanımı regülasyonu 7 Temmuz'da yürürlüğe giriyor.

Bu kapsamda geçmişte opsiyonel olan ve bazıları ciddi ücretler ödenerek satın alınan kimi sistemlerin sıfır araçlarda standart olması zorunlu hale geliyor. Bu tarihten önce Fiat, bazı modellerinde kampanyaya gittiğini açıkladı.

Mayıs ayında otomobil satışlarında 5. sıraya kadar gerileyen Fiat, haziran ayında Egea modelinde 245 bin TL'ye kadar indirime gitti. En ucuz Egea'nın fiyatı 799.900 TL'ye indi.

Özpeynirci, "Kuşkusuz 7 Temmuz'da yürürlüğe girecek GSR zorunluluğunun da etkisiyle Fiat, stoktaki Egea'ları bir an önce eritmek istiyor." ifadelerini kullandı.

fiat.jpg

Öne Çıkanlar