RTÜK Başkanı'ndan o canlı yayınla ilgili açıklama: İnceleme başlatıldı

Kara para aklama suçundan araması olan ve ABD'ye giden Sezgin Baran Korkmaz'ın, CNN Türk'teki canlı yayınına katıldığı görüntüler üzerine RTÜK inceleme başlatıldığını duyurdu.

Kara para aklama suçlamasıyla aranan ve ABD'de bulunan iş insanı Sezgin Baran Korkmaz, ABD'deki Türk Günü yürüyüşüne katıldı. Açıklamalarda bulunan Korkmaz, ''Türkiye'den firar etmedim. Ben yurtdışındayken benim hakkımda yakalama kararı çıktı" dedi.

Sezgin Baran Korkmaz'ın CNN Türk canlı yayınına çıktığı anlarla ilgili RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin inceleme başlatıldığını duyurdu.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in yaptığı açıklama şu şekilde:

"Hakkında yakalama kararı bulunan ve yargı süreci devam eden Sezgin Baran Korkmaz’ın bir televizyon kanalının Amerika Birleşik Devletleri’nden yaptığı canlı yayındaki konuşması, RTÜK uzmanları tarafından incelemeye alınmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Kara para aklama suçlamasıyla aranan ve ABD'de bulunan iş insanı Sezgin Baran Korkmaz, ABD'deki Türk Günü yürüyüşüne katıldı. Açıklamalarda bulunan Korkmaz, ''Türkiye'den firar etmedim. Ben yurtdışındayken benim hakkımda yakalama kararı çıktı" dedi

Öne Çıkanlar