Gazeteci Şule Aydın’dan, “gol sevinci” iddialarına yanıt: Sizin haddinize değil bu masanın memleket sevgisini sorgulamak

Avusturya – Türkiye maçı sırasında ikinci gole sevinmediler iddialarına gazeteci Şule Aydın sosyal medya hesabından “Sizin haddinize değil bu masanın memleket sevgisini sorgulamak” diyerek yanıt verdi.

Halk Tv’de ekranlarında yayınlanan Kayda Geçsin programının sunucusu Şule Aydın program ve gazetecilere yönelik tepkilere sosyal medya hesabından videolu yanıt verdi.

Aydın paylaşımında dezenformasyon bilgiyi yayanlara tepki göstererek “Sizin haddinize değil bu masanın memleket sevgisini sorgulamak” dedi.

Şule Aydın’ın X paylaşımı şu şekilde;

"Hem diliniz hem yüzünüz kösele olmuş, utanmazsınız ama işin gerçeği bu!

Yayınladığınız bölümde konuşulan cinayeti sorgulayabilecek cesaretiniz olsun önce. Sizin haddinize değil bu masanın memleket sevgisini sorgulamak…" dedi.

yukilo.png

Timur Soykan da yanıt verdi

Gazeteci Timur Soykan ise aynı iddialara “Milli takımın gol sevincini yaşamadığımızı iddia eden bir videoyu dolaşıma sokmuşlar. Biz o sırada Sinan Ateş cinayetini konuşuyoruz. Onlar cinayeti savunabilir ama biz cinayeti aydınlatmak için mücadele ediyoruz. Elbette torbacılara insan öldürten çetelerden daha çok memleketimizi seviyoruz. O videoyu yayanlar maçın son dakikaları sırasındaki yayına baksın” şeklinde yanıt verdi.

kfgjl.png

Ne olmuştu?

Son günlerde sosyal medyada Avusturya -Türkiye maçındaki gole sevinmediklerine ilişkin gazeteciler Şule Aydın, Timur Soykan, Murat Ağırel ve Barış Pehlivan hedef gösterilmiş ve tepkilere neden olmuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar