Yarım Elma'nın Şebboy'u Berna Biber'den yıllar sonra gelen itiraf: Babam 'Ben de sana bakmazdım' dedi

Yarım Elma, Recep İvedik, Kırmızı Oda gibi yapımlarda rol alan Berna Biber, fiziksel görüntüsünden dolayı yaşadığı zorlukları anlattı. Biber'in ailesiyle ilgili itirafı ise sosyal medyada gündem oldu.

Yarım Elma'da Şebboy karakteriyle tanınan ve Recep İvedik, Kırmızı Oda gibi popüler yapımlarda yer alan Berna Biber, mevzu: adlı YouTube kanalında çarpıcı itiraflarda bulundu.

Hem sektörde hem de sosyal hayatta şişman olmakla ilgili konuşan ünlü oyuncunun konuşmaları sosyal medyada viral oldu.

Biber şişman oyunculara "sen ekmek beyinlisin, olmayacak amcalara, yaşlılara aşık olup peşinde koşuyorsun" temalı roller yazıldığını açıkladı.

"Sen 150 kiloysan..."

Sosyal medyada ve gündelik yaşamda devamlı taciz edildiğini anlatan Biber, arkadaşının sosyal medyadaki canlı yayınındaki çirkin olayı da şöyle ifade etti:

''Yayında biri geldi; 'Sen 150 kiloysan, vajinan kaç kilo gelir?' diye sordu ben de 'Ben soruyor muyum senin bamyanı kardeşim?' diye cevap verdikten sonra da oyuncu olarak böyle cevap vermemem konusunda linç yedim.'' dedi. 'Halka mâl olmak başka, mal olmak başka. Ben halkın malı değilim. Kimse benimle böyle konuşamaz.' diye isyan etti.

Biber, ailesiyle olan ilişkisini ise şöyle anlattı:

"Benim babam, 'ben dışarıda bir erkek olsaydım ben de sana bakmazdım' dedi. Annem de vefat etmeden önce beni olduğum gibi sevmediğini anladım."

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar