Vural Çelik'e vedasına tepki yağmıştı: Caner Özyurtlu'nun Gülse Birsel hakkındaki sözleri gündem oldu

Gülse Birsel, Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı Vural Çelik'in ölümünün ardından yaptığı açıklamalarla topa tutuldu. Senarist Caner Özyurtlu'nun ise geçtiğimiz günlerde Gülse Birsel hakkında yaptığı yorum sosyal medyanın gündemine oturdu.

Avrupa Yakası'ndaki 'Kubilay Peynircioğlu' karakteriyle tanınan oyuncu Vural Çelik, geçtiğimiz hafta evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmişti.

Çelik'in cenazesine katılmayıp çelenk yollayan Gülse Birsel'in veda açıklaması ise gündem oldu.

Ünlü senarist açıklamasında, “Günlerdir benim yüzümden hayatını kaybetti gibi davranılıyor. İşlerini engelledi, yok sahip çıkmadı şu bu…" ifadelerini kullandı. Çelik'e yönelik ifadeleri nedeniyle büyük tepki toplayan Birsel paylaşımını silmek zorunda kaldı.

Bu gelişmelerin ardından ünlü oyuncu ve senarist Caner Özyurtlu'nun Fatih Altaylı'nın programında Birsel hakkındaki ifadeleri gündeme geldi.

Fatih Altaylı'nın 'Hem yazıp hem yönetmek kolay bir şey mi? Bunu yapan bir sen bir de Gülse Birsel var herhalde' sorusuna Özyurtlu şöyle yanıt verdi:

"Teşekkürler, çok da sevdiğim bir yazar. Kendimi bitirmeyeceğim. Gülse Birsel'in son kitabının ismine katılıyorum kısacası öyle söyleyeyim."

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar