Victoria's Secret'ın ünlü modeli kansere yakalandı

Victoria's Secret'ın ünlü modeli kansere yakalandı
Victoria's Secret'ın eski meleği İtalyan model Bianca Balti, sosyal medya üzerinden yumurtalık kanserine yakalandığını duyurdu. 40 yaşındaki Balti, bu zorlu süreci takipçileriyle paylaşarak, “Önümde uzun bir yol var, üstesinden geleceğimi biliyorum'' dedi

Victoria's Secret'ın eski meleği İtalyan model Bianca Balti, kansere yakalandıktan sonra yaşamında kazandığı perspektifi de aktardı: “Kanser, hayattaki engellere rağmen güzel şeylere tutunma şansı verdi.”

Üç kız çocuğu annesi olan model, pozitif bir bakış açısıyla tedavi sürecini sürdüreceğini belirtti.

Ameliyattan yeni çıktığını ve kemoterapiye hazırlandığını söyleyen Balti, “Çok iyiyim, yemin ederim. Her şey için büyük umutlarım var. Beni yakında çok sağlıklı göreceksiniz” dedi.

Daha önce sağlık sorunlarıyla ilgili de açıklamalar yapan Balti, taşıdığı bir gen nedeniyle hayatı boyunca meme kanseri olma ihtimalinin yüzde 50, yumurtalık kanseri olma ihtimalinin ise yüzde 30 olduğunu öğrenmişti. Bu süreçte korkularıyla yüzleştiğini belirten Balti, “Teşhisi öğrenmek ve vücudumun nasıl görüneceğini bilmemek en zor kısımdı” demişti.

Kariyeri boyunca Dolce & Gabbana gibi birçok lüks markayla çalışan Balti, 2005 yılında Victoria's Secret Fashion Show’da podyumda yürümüştü. Hayranları, onun güçlü duruşunu ve kararlılığını desteklemek için sosyal medyada yanındalar.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar