Rapçi Blok3 oyuncu kız arkadaşını beni aldattın diyerek engelledi!

Rapçi Blok3 oyuncu kız arkadaşını beni  aldattın diyerek engelledi!
Ünlü rapçi Blok3, oyuncu sevgilisi Nilsu Berfin Aktaş'ı öpüşme sahnesi yüzünden, "Beni aldattın." diye suçlayarak sosyal medya hesaplarından blokladı.

Rapçi Blok3, son zamanlarda yaşadığı bir olay nedeniyle gündeme oturdu. Ünlü rapçi, oyuncu sevgilisi Nilsu Berfin Aktaş'ı sosyal medya platformlarından blokladı. Blok3'ün bu radikal adımı, çift arasında yaşanan bir tartışmanın ardından geldi. Öpüşme sahnesi yüzünden yaşanan gerilim, Blok3'ün sosyal medya hesaplarına yansıdı. Ünlü rapçi, sevgilisi Aktaş'ı "Beni aldattın." diyerek suçladı ve ardından tüm iletişim kanallarını kapattı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Sosyal medya üzerinden yapılan bu adım, Blok3'ün aynı zamanda yaşadığı özel hayatın da kamuya açılmasına neden oldu. Hem müzik kariyeriyle hem de özel hayatıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan rapçinin, ilişkisinde yaşadığı bu kriz, takipçileri arasında merak uyandırdı.

nilsu.webp

Nilsu Berfin Aktaş kimdir?

Nilsu Berfin Aktaş, 1998 yılında Ankara'da doğmuş genç bir oyuncudur. Yetenek Evi Sanat Akademisi Oyunculuk Bölümü'nden mezun olan Aktaş, 2018 yılında Nurgül Yeşilçay, Hamdi Alkan ve Fırat Parlak'ın jüri üyeliğini yaptığı Geleceğin Starı yarışma programıyla dikkatleri üzerine çekti.

Oyunculuk kariyerinde çeşitli ünlü markaların reklam filmlerinde rol aldı. "Kuzey Yıldızı İlk Aşk" dizisinde Gökçe karakterini canlandırdı. 2021 yılında "Benim Hayatım" dizisinde yer alan Nilsu Berfin Aktaş, şimdi ise yeni dizi "Gelsin Hayat Bildiği Gibi"nde Gizem karakteriyle izleyici karşısında.