Pucca, telefon faturasına isyan etti: Sadece internet için kullanıyorum

Pucca, telefon faturasına isyan etti: Sadece internet için kullanıyorum
Ünlü yazar Selen Işık Pınar, telefon faturasında karşılaştığı 2454 TL'lik bedeli sosyal medyada paylaşarak tepki gösterdi. Ekonomik krizle birlikte artan fatura miktarları, birçok kullanıcıyı isyan ettirdi.

Ünlü yazar Selen Işık Pınar, sosyal medya üzerinden telefon faturası ile ilgili yaşadığı şoku paylaştı. Pucca olarak tanınan Pınar, 2454 TL'lik telefon faturasıyla karşılaştı ve bu duruma sosyal medya üzerinden isyan etti.

Pınar, Instagram hesabından faturanın fotoğrafını paylaşarak, "Bir kişiyi bile aramıyorum, mesaj atmıyorum. Ne varsa Whatsapp'tan yapıyorum. Sadece internet paketi için telefon kullanıyorum. 600 TL de uygulamalara giden para. Bu nedir ya?" diyerek faturasının yüksekliğine dikkat çekti.

2500 TL telefon faturası gelen Pucca isyan etti

Ekonomik kriz ve artan maliyetler, telefon operatörlerinin tarifelerine büyük zamlar yapmalarına neden oldu. Taahhüt süreleri sona eren kullanıcılardan yeni paket tarifelerine geçmek için fahiş miktarlar talep edilirken, bu durum birçok kullanıcının tepkisini çekti. Pucca'nın paylaştığı yüksek fatura, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu ve kullanıcıların yaşadığı benzer sorunları paylaşmalarına neden oldu.

Tepkiler sosyal medyada hızla yayıldı. Twitter'da #OperatörSoygunu hashtag'i açıldı ve birçok kullanıcı yüksek fatura miktarlarını paylaşarak isyanlarını dile getirdi.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar