Oyuncu Ozan Güven: Cenazem tiyatro sahnesinden kaldırılacak

Oyuncu Ozan Güven: Cenazem tiyatro sahnesinden kaldırılacak
Ozan Güven ve Şevket Çoruh “Ne Olursan Ol Rahat Ol” adlı programına konuk oldu. Güven'in, Çoruh hakkında ki sözleri kısa sürede gündem oldu. Güven'in ''Cenazem de bu salondan kaldırılacak” sözü dikkat çekti.

Ünlü oyuncular Ozan Güven ve Şevket Çoruh, Sibel Arna'nın YouTube kanalında yayınlanan "Ne Olursan Ol Rahat Ol" programına konuk oldu. Programda Ozan Güven, Şevket Çoruh ile olan dostluğunu ve tiyatro sahnesindeki önemini anlattı.

''Cenazem de bu salondan kaldırılacak"

Güven, Şevket Çoruh'un teşviki olmasaydı tekrar sahneye çıkmayacağını ifade ederek, "Baba Sahne’de sahneye çıkmasaydım, bir daha oyunculuk yapmazdım. Onun teşvikiyle tiyatroya manevi borcumu ödemeye başladım. Ömrümün sonuna kadar ödemeye devam edeceğim. Cenazem de bu salondan kaldırılacak" dedi.

''Ozan Güven’in yedeği yoktur"

Şevket Çoruh ise Ozan Güven ile 30 yıldan fazla süredir süregelen dostluğunu vurgulayarak, "Ozan’ın tiyatro sahnesinde yaptıkları ve yapacakları bizim için de çok heyecan verici bir durum. Çünkü nereden baksanız bu hayatta her şeyin bir yedeği vardır ama Ozan Güven’in yedeği yoktur" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar