Melisa Döngel ve Kerem Atakan Kesgin aşkı gündemde!

Melisa Döngel ve Kerem Atakan Kesgin aşkı gündemde!
Ünlü oyuncu Melisa Döngel, Beşiktaşlı futbolcu Kerem Atakan Kesgin ile aşk yaşamaya başladığı iddia edildi. İşte ikilinin ilişkisi hakkında merak edilenler ve detaylar...

Ünlü oyuncu Melisa Döngel, son dönemlerdeki projeleriyle adından söz ettirirken, özel hayatıyla da dikkatleri üzerine çekti. Melisa Döngel ile Beşiktaş’ın genç futbolcusu Kerem Atakan Kesgin arasında bir aşk iddiası ortaya atıldı.

Melisa Döngel ve Kerem Atakan Kesgin aşkı

Döngel, "Sen Çal Kapımı", "Prestij Meselesi" ve "Kirli Sepeti" gibi başarılı yapımlarda yer almasıyla tanınırken, futbolcu Kerem Atakan Kesgin de bu sezon Bandırmaspor'a kiralanmasıyla gündemde. Kesgin, sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımda, Melisa Döngel’in kalpli balonla pozunu paylaştı. Bu durum, ikilinin arasında bir şeyler olduğu yönündeki iddiaları güçlendirdi.

Melisa Döngel’in özel hayatı

Daha önce müzisyen Sefo ve futbolcu Barış Alper ile anılan Melisa Döngel'in şu anki sevgilisi olan Kerem Atakan Kesgin, genç yaşına rağmen kariyerinde hızlı bir ivme yakalamış bir futbolcu. Melisa Döngel yaş olarak genç bir oyuncu olmasına rağmen, kariyeri ile büyük bir çıkış yapmayı başardı. İkili hakkında daha fazla bilgi merakla beklenirken, sosyal medyada dönen aşk söylentileri dikkat çekiyor.

Beşiktaş forması giyen ve bu sezon Bandırmaspor'a kiralanan Kerem Atakan Kesgin sosyal medya hesabında bir paylaşım yaptı.

9dbuvpqeakifwyntzcgv2q.png

Melisa Döngel’in kariyeri

Melisa Döngel’in yetenekleri, onun sinema dünyasındaki yükselişini destekleyen en önemli faktörlerden biri. Henüz genç yaşta birçok projede yer alarak adını duyurmayı başaran Döngel, bu dönemde Melisa Döngel filmleri ile de izleyicilerin beğenisini kazandı.

Kerem Atakan Kesgin ve Melisa Döngel’in ilişkisi, hayranları tarafından heyecanla takip ediliyor. Bu aşkın gelişmeleri ve detayları merakla bekleniyor.

ekran-goruntusu-2024-10-01-142859.jpg

ekran-goruntusu-2024-10-01-142929.jpg

ekran-goruntusu-2024-10-01-143009.jpg

ekran-goruntusu-2024-10-01-143025.jpg

ekran-goruntusu-2024-10-01-143113.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar