Jennifer Lopez ile Ben Affleck'in boşanma iddiaları güçlendi: Evlerini satışa çıkardı

Jennifer Lopez ile Ben Affleck'in boşanma iddiaları güçlendi: Evlerini satışa çıkardı
20 yılın ardından muhteşem bir düğünle evlenen Jennifer Lopez ve Ben Affleck hakkında boşanma iddiaları güçlendi. Son dönemde daha sık konuşulan ünlü çiftin evlerini satışa çıkarması ise dikkat çekti.

Şarkıcı Jennifer Lopez ile Oscar ödüllü oyuncu Ben Affleck, 20 yıl önce sürpriz bir ayrılık yaşamıştı. Ancak ikili, yıllar sonra yeniden bir araya gelmiş ve 16 Temmuz 2022'de Las Vegas'ta sade bir törenle dünyaevine girmişti. Çift ardından uzun süre gündemden düşmeyen görkemli bir düğün yapmıştı.

Son dönemde çiftin ayrılacağı iddia ediliyor.

Evlerini satıyorlar

Boşanacakları iddialarını reddeden çift, 60 milyon dolarlık malikanelerini satışa çıkardı.

Çift, Los Angeles Beverly Hills'teki 12 yatak odalı, 24 banyolu malikaneyi bir yıl önce satın almıştı.

"Boşanmaları an meselesi"

Daily Mail'in haberine göre; çift haftalardır ayrı evlerde yaşıyor.

TMZ'ye konuşan bir kaynak "Boşanmaları an meselesi" dedi.

TMZ ayrıca aktörün, Brentwood'da eski eşi Jennifer Garner'a yakın bir evde aylık 100 bin dolar kira karşılığında kaldığını Lopez'in ise "zaten yeni bir ev aradığını" bildirdi.

Turnesini iptal etti

Öte yandan, Jennifer Lopez, "This Is Me... Now the Tour" adlı turnesini iptal etti. 26 Haziran'da başlayacak olan turnesini iptal eden Jennifer Lopez, neden bu kararı verdiğini de açıkladı. Basın kuruluşlarıyla paylaşılan bildiride "Jennifer çocukları, ailesi ve yakın arkadaşlarıyla birlikte olmak için zaman ayırıyor" denildi.

Ünlü şarkıcı, hayranlarına "Sizi hayal kırıklığına uğrattığım için çok üzgünüm ve yıkıldım. Lütfen şunu bilin ki eğer kesinlikle gerekli olduğunu hissetmeseydim bunu yapmazdım. Söz veriyorum bunu telafi edeceğim ve hep birlikte yeniden birlikte olacağız. Hepinizi çok seviyorum. Bir sonrakine kadar…" diye seslendi.

Öne Çıkanlar