İtalya sokaklarında 3.800 kişilik selfie!

İtalya sokaklarında 3.800 kişilik selfie!
Furkan Palalı, İtalya Canal 5'de 'Terra Amara' adıyla yayınlanan, başrolünde yer aldığı 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisindeki 'Fikret' performansıyla; BCT Benevento Sinema ve Televizyon Festivali'nde "En İyi Uluslararası Erkek Oyuncu Ödülü"nü aldı.

MUTLU HESAPÇI

Geçtiğimiz yıllarda Türk Televizyonlarında dört sezon ilgiyle izlenen, 'Bir Zamanlar Çukurova’ dizisi, İtalya'nın en çok izlenen kanalı Canal 5'de "Terra Amara" adıyla prime time da yayınlanıyor ve kendi yerli içeriklerinden bile çok daha fazla reytingle rekorlar kırıyordu. Bu süreç içerisinde, İtalya’da çok tanınır hale gelen başarılı oyuncu Furkan Palalı; birçok kez ülkenin farklı şehirlerini ziyaret ederek, TV programlarına konuk oldu ve kendisine oradaki yapımcılardan gelen sinema filmi ve dizi teklifleriyle ilgili görüşmelere başlamıştı. Geçtiğimiz haftasonu gerceklesen BCT Benevento Sinema ve Televizyon Festivali'nde de kendisine "En iyi Uluslararası Erkek Oyuncu Ödülü " verildi.

img-9082.jpg

Ödül töreni sonrası, Vanity Fair editörü ile Santa Sofia Meydanı'nda kurulan dev sahnede röportaj gerçekleştiren Furkan Palalı; röportaj sonrası, bilet alarak kendisini izlemeye gelen ve saatler öncesinden meydanı dolduran 3.800 kişi ile selfie cekti. Yoğun kalabalıkta, fanların ilgisi sebebiyle sokakta yürümekte zorluk yaşayan başarılı oyuncu; hiç kimsenin isteğini kırmayarak hepsiyle fotoğraf çektirdi ve sohbet etti. Dizideki "Fikret" karakteriyle çok sevilen, İtalyanları kendine hayran bırakan Palalı akıcı İtalyancasıyla da kazandığı sevgi ve sempatiyi katladı.

Şu günlerde Italya'daki farklı yapım şirketlerinden gelen projeleri değerlendiren Furkan Palalı, ödül töreni sonrası onuruna verilen partide, Warner Bros. İtalya & İspanya yöneticilerinden Riccardo Tinnirello ile de bir araya gelerek projeler üzerine sohbet ettiler.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar