İrem Derici'ye 'Hülya Avşar' nazarı: Programa çıktı, ilişkisi son buldu

İrem Derici'ye 'Hülya Avşar' nazarı: Programa çıktı, ilişkisi son buldu
Ünlü şarkıcı İrem Derici, Hülya Avşar'a konuk olduğu programda itiraflarda bulundu. Derici, program sonrasında dolu dizgin aşk yaşadığı sevgilisi Gökhan Fırat ile ayrıldıklarını duyurdu.

Ünlü şarkıcı İrem Derici'nin Hülya Avşar'a katıldığı programlarda itiraflarda bulunması ilişkisinin son bulmasına neden oldu.

Derici, dolu dizgin aşk yaşadığı sevgilisi Gökhan Fırat ile ayrıldıklarını duyurdu.

Ünlü şarkıcı İrem Derici, yaptığı ilginç açıklamalar ile sık sık magazin gündemine oturuyor.

"Zorun Ne Sevgilim?", "Kalbimin Tek Sahibine", "Dantel" gibi şarkılarıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan Derici, kendine has tavırlarıyla oldukça sempatik bulunuyor.

Survivor'ın eski yarışmacısı Atakan Işıktutan’dan geçtiğimiz aylarda ayrılan Derici, yönetmen Gökhan Fırat ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Şarkıcı, geçtiğimiz günlerde Youtube'da yayımlanan 'Bir Hülya Avşar Sohbeti' programına konuk oldu.

Sevgilisiyle aynı dövmeyi yaptıran Derici, programda "Allah korusun ayrılırsak bunu sildirmek çok zor olacak" demişti.

"Bir erkek için kendimi üzmem"

Hülya Avşar'ın programında gündem olan açıklamalarda bulunan Derici, "Bundan sonra bir ayrılık, bir erkek için asla kendimi üzmem. Aşkımdan gebersem de ertesi gün devam edeceğim. Üzülemem, üzülemem" ifadelerini kullanmıştı.

İrem Derici yaptığı son paylaşımda bu sözleri alıntılayıp "Alimden hallice kadınım ve aşırı ileri görüşlüyümdür. Yeniden single and ready to mingle diye ben" notunu düştü.

Sevgilisi Gökhan Fırat'la olan fotoğraflarını da Instagram hesabından sildi.