İnci Taneleri yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte İnci Taneleri'nden yeni sezon tanıtımı: Nerede kalmıştık?

İnci Taneleri yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte İnci Taneleri'nden yeni sezon tanıtımı: Nerede kalmıştık?
Yılmaz Erdoğan'ın başrolünde yer aldığı ve büyük beğeni toplayan 'İnci Taneleri' dizisinin ikinci sezonuna ait ilk tanıtım yayınlandı. Yeni sezon, Azem karakterinin hapishane sahneleriyle şimdiden izleyicilerin dikkatini çekti.

Şenol Sönmez’in yönetmenliğini üstlendiği ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin ikinci sezonu için geri sayım başladı. Yılmaz Erdoğan’ın yanı sıra Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Sera Kutlubey, Güven Kıraç, Yasemin Baştan, Bora Cengiz ve Gülenay Kalkan gibi deneyimli isimler dizinin kadrosunda yer alıyor. Yeni sezonda ise Bestemsu Özdemir ve Aytek Şayan, ekibe katılarak diziye yeni bir soluk getirecek.

ekran-goruntusu-2024-09-07-123535.png

Yayınlanan ilk tanıtımda, Yılmaz Erdoğan’ın canlandırdığı Azem karakterinin hapishanedeki sahneleri izleyicilerin büyük ilgisini çekerken, yeni sezonun olay örgüsü hakkında ipuçları da verildi. Tanıtımda kullanılan "Nerede kalmıştık?" repliği ise sezonun güçlü bir geri dönüş yapacağının sinyalini verdi.

ekran-goruntusu-2024-09-07-123517.png

ekran-goruntusu-2024-09-07-123529.png

İnci Taneleri yeni sezonu 2024'te ne zaman başlıyor?

Kanal D’nin büyük ilgi gören dizisi 'İnci Taneleri', 30 Mayıs’ta yayınlanan 17. bölümüyle sezon finaline girmişti. Yaz aylarının sona ermesiyle birlikte pek çok dizi ekranlara geri dönerken, 'İnci Taneleri'nin yeni sezon tarihi izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Dizinin yeni sezonunun, bir değişiklik olmadığı takdirde, 3 Ekim Perşembe akşamı izleyiciyle buluşması planlanıyor.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar