İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses: Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti herkes duymalı

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses: Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti herkes duymalı
İbrahim Tatlıses'in 23 yıl sonra kabul ettiği kızı Dilan Çıtak Tatlıses yaptığı açıklamada şiddete maruz kaldığını ileri sürdü. Genç şarkıcı, bu şiddetin babası Tatlıses tarafından yapıldığını iddia etti. Tatlıses ise herhangi bir açıklama yapmadı.

İbrahim Tatlıses, nikahında şahitlik yaptığı kızını Instagram'dan takipten çıkartarak birlikte yer aldıkları kareleri sildi. Tatlıses'in bu hamlesinden sonra Dilan Çıtak Tatlıses'ten kafa karıştıran bir paylaşım geldi.

Dilan Çıtak Tatlıses'in annesi kim? İşte Dilan Çıtak Tatlıses'in hayatı

"Psikolojik tacizi herkes bilmeli"

Instagram hesabından isim vermeden hedef gösteren genç şarkıcı "Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti, psikolojik baskıyı, psikolojik tacizi herkes bilmeli ve görmeli. Bugün ben bir kız çocuğu olarak susarsam yarın daha fazla şiddete uğrayan çocuklarımız olur bizim. Anlatacaklarımdan sonra bütün dünya böyle bir şiddet yanlısını sevmeye devam edebilir ama artık herkes gerçeği bilmeli ki ben ait olmadığım bu kıyafeti huzurla üzerimden çıkarayım!" dedi.

İdo'dan İbrahim Tatlıses'li paylaşım

Bu açıklamaların ardından İbrahim Tatlıses'in, kızının Instagram hesabını takipten çıkararak birlikte çektikleri fotoğrafları da sildiği görüldü. Oğlu İdo Tatlıses ise babasıyla bir fotoğrafını paylaşarak "Babam" notu düştü.

Dilan Çıtak'a eşinden destek

Dilan Çıtak Tatlıses'in eşi Levent Dörter de konuya ilişkin bir destek mesajı yayınladı.

Son dakika: İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses nişanlandı

Eşine olan desteğini ifade eden Dörter, "Senin ne kadar merhametli, temiz kalpli, insanlara, hayvanlara elinden ne geliyorsa fazlasıyla yardıma koştuğunu yaşayarak ve görerek tanık olanlardanım. Ailenle olan bağına hayranım ve ne kadar çelme yesen de yıldızlara ulaşmana çok az kaldı. Unutma ki 'Güneş balçıkla sıvanmaz' güzel karım" şeklinde mesajını paylaştı.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar