Esra Bilgiç ve Faruk Sabancı ilk kez kameralara yakalandı

Diriliş Ertuğrul'un yıldızı Esra Bilgiç ve prodüktör Faruk Sabancı'nın ilişkileri ilk kez görüntülendi. Çift, Ulus'taki bir mekandan el ele çıkarken, soruları yanıtlayan Bilgiç, her şeyin yolunda gittiğini söyledi.

Başarılı oyuncu Esra Bilgiç, son dönemlerde Diriliş Ertuğrul, Ramo ve Kanunsuz Topraklar dizilerindeki performansıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Bilgiç’in son olarak adından söz ettiren konusu ise özel hayatı oldu. Güzel oyuncu, gönlünü prodüktör ve DJ Faruk Sabancı’ya kaptırdı.

Muhabir Online'nin haberine göre; Bir süredir ilişki yaşadıkları konuşulan Esra Bilgiç ile Faruk Sabancı, ilk kez kameralara yakalandı. Çift, dün akşam Ulus'taki bir mekandan el ele çıktı. Mekanın çıkışında görüntülenen Bilgiç ve Sabancı, hızla araca binerek mekandan ayrıldılar.

Muhabirlerin çifti takip ederek sorular yöneltmesi üzerine, Esra Bilgiç aracın camını açarak kısa bir açıklama yaptı. Bilgiç, "Arkadaşlar çok teşekkür ederiz, sağ olun. Her şey yolunda gidiyor" şeklinde konuştu. Faruk Sabancı ise şoför koltuğunda sessiz kalmayı tercih etti.

Kaynak:

Öne Çıkanlar