'Dünya Güzellerim Tatilde'nin 'Güzelleri' arasında neler yaşandı?

'Dünya Güzellerim Tatilde'nin 'Güzelleri' arasında neler yaşandı?
Magazin yazarı Onur Akay, “Biraz önce Bülent Ersoy’la konuştum ve doğrulattım” diyerek Dünya Güzellerim programının yayından kaldırıldığını duyurdu. Akay, Seren Serengil'in Bülent Ersoy'dan özür dilediğini de açıkladı.

Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan ve Seray Sever’in yer aldığı ve Show TV ekranlarında yayınlanan Dünya Güzellerim isimli program yayından kaldırıldı.

Magazin yazarı Onur Akay, “Maalesef Dünya Güzellerim programı yayın hayatına üçüncü bölüm yayınlanmadan veda etti. Az önce Diva Bülent Ersoy’la telefonda konuştum ve yayından kaldırıldığını doğrulattım. Kanal yönetimi yaşanan olaylar nedeni ile programı yayından kaldırdı. Bülent Ersoy, zaten bazı uygunsuz davranışlar nedeni ile programdan ayrıldığını açıklamıştı. Ayrıca Seren Serengil ve Bülent Ersoy arasında sosyal medyada bir söz düellosu da yaşanmıştı. Seren de Bülent Hanım'ı arayarak özür dilemiş.” ifadelerini kullandı.

Dünya Güzellerim yeni bölüm ne zaman?

Dünya Güzellerim programının yeni bölümü dün akşam yayınlanacaktı ancak yayınlanmadı.

Bülent Ersoy, yanında makyör olarak çalışan Tolgahan Karataş’ın sokaktan bulup getirdiği bazı erkeklerle uygunsuz davranışlar içerisinde bulunduğunu iddia ederek, programdan ayrıldığını açıklamıştı.

Tolgahan Karataş ise Bülent Ersoy'un açıklamaları nedeniyle suç duyurusunda bulunacağını söyleyip "İddiaları reddediyorum, yapımdan ayrılmak istediği için, bu durumu bahane ederek bana iftira attı" demişti.

Seren Serengil ve Bülent Ersoy arasında ne yaşandı?

Bu açıklamaların da ardından Seren Serengil ve Bülent Ersoy arasında sosyal medyada bir söz düellosu yaşandı.

Serengil'in makyöre sahip çıkarak "Seni üzeni bende üzerim" demesi üzerine Ersoy, sert yanıt verdi. Ersoy, "Bana bak Seren Serengil seni üzeni bende üzerim diye bir yorumda bulunmuşsun sen ne zaman büyüdün de senden çok büyükleri üzecek duruma geldin?" diye sordu.

Diva, "Şunu kafanın her yerine yaz bir kere ben kıskanmam kıskanılırım... Bu 50 sene boyunca hep de böyle oldu çünkü ben her devrin kadınıyım ayrıca mevsimler değişir ama benim popülaritem hiç bir zaman değişmez diyerek zamanı geldiği vakit elimdeki var olan delillerle sende çok utanırsın ve utanacaksın da tüm kamuoyu önünde... Ben sana 100 numara büyük gelirim" diyerek hodri meydan demişti.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar