Bülent Ersoy, 'homoseksüel' makyözünü kovdu: 'Bazı erkeklerle uygunsuz davranışlarını duydum'

Bülent Ersoy, 'homoseksüel' makyözünü kovdu: 'Bazı erkeklerle uygunsuz davranışlarını duydum'
Dünya Güzellerim programıyla izleyicilerin karşısına çıkan Bülent Ersoy, makyajcısını bazı erkeklerle uygunsuz davranış biçimlerini" gerekçe göstererek kovduğunu açıkladı.

Show TV'de yayınlanan Dünya Güzellerim Tatilde, geride bıraktığı iki bölümle yankı uyandırdı. Daha ilk bölümden tartışmalar yaşanırken beklenmedik de bir haber geldi.

Programda yer alan Bülent Ersoy, Dünya Güzellerim'le ilgili yaptığı açıklamayla adeta şok etkisi yarattı.

Makyörü Tolgahan Karataş'ın "sokaktan bulup getirdiği bazı erkeklerle uygunsuz davranış biçimleri içinde olduğunu" söyleyen Diva, iş akdini feshettiğini açıkladı.

Makyörün kendisini "Ben homoseksüelim ve bazı ihtiyaçlarım var, bunları karşılamak için de kimseden izin almam" dediğini açıklayan Ersoy, olanları tüm detaylarıyla bu paylaşımda anlattı.

bulent-hzvt.webp

Tolgahan Karataş tepki gösterdi

Makyaj sanatçısı Karataş, Bülent Ersoy'un iddialarına sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Karataş, "Bülent Ersoy tarafından, hakaretlerle ve cinsel şidde içeren bir üslupla cinsel yönelimimi hedef alarak, konakladığım yerde farklı insanlarla birliktelik yaşadığıma şeklindeki ithamlar dile getirilmiştir. Kabul edilemez ve hukuki olarak karşılıksız kalmayacak" dedi.

2.webp

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar