Blake Lively ve Ryan Reynolds'tan boşanma dedikodularına yanıt verdi

Blake Lively ve Ryan Reynolds'tan boşanma dedikodularına yanıt verdi
Hollywood'un sevilen çiftlerinden Blake Lively ve Ryan Reynolds, uzun süredir devam eden evliliklerinde çıkan boşanma dedikodularına esprili bir şekilde yanıt verdiler.

Son olarak Reynolds'ın yakında gösterime girecek filmi "Deadpool & Wolverine" ile ilgili bir hayran yorumuna cevap veren Blake Lively, sosyal medyada "İkinizin boşanacağına dair söylentiler dolaşıyordu ama ben inanmadım" yorumuna "Hahaha, çok beklerler" şeklinde karşılık verdi.

36 yaşındaki Blake Lively, eşi Ryan Reynolds ile birlikte film için New York'ta düzenlenen galaya katılarak bir kez daha birlikte olduklarını ve birbirlerine destek verdiklerini gösterdi.

Lively, gecede filmden ilham alan özel bir kıyafetle dikkatleri üzerine çekerken, çiftin birlikte oldukları pozlar sosyal medyada büyük ilgi gördü.

2012 yılından beri sürdürdükleri evlilikleriyle Hollywood'un sevilen çift, dördüncü çocuklarını Şubat 2023'te kucaklarına aldı.

Çiftin James (9), Inez (7) ve Betty (4) adında üç çocukları daha bulunuyor ancak son çocuklarının ismini henüz açıklamamaları merak uyandırıyordu.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar