Berdan Mardini'nin sünnet şölenindeki ilginç isteği

Berdan Mardini'nin sünnet şölenindeki ilginç isteği
Berdan Mardini, Bahçelievler'deki sünnet şöleninde yaptığı açıklamada, "Sünnet derisi istiyorum" diyerek dikkat çekti. Mardini'nin sünnet derisinden elde edilen kök hücrelerin cilt bakımındaki faydalarına vurgu yapması, Selen Görgüzel ile ilişkilendirildi

İstanbul Bahçelievler'de düzenlenen sünnet şöleninde sahne alan türkücü Berdan Mardini, yaptığı esprili konuşmayla dikkat çekti.

“Kurban derisi değil, sünnet derisi istiyorum”

Mardini, "Başkanım, seneye sizden kurban derisi değil, sünnet derisi istiyorum. Bütün çocukların sünnet derisine ben talibim" diyerek sünnet derisinin cilt bakımı konusundaki popülaritesine vurgu yaptı.

“Selen çok kıskanacak”

Mardini, sünnet derisinden elde edilen alloblast kök hücrelerin cilt bakımında kullanıldığını açıkladı. Bu durum, sosyal medyada oldukça ilgi çekti. Kullanıcılar, Berdan Mardini’nin açıklamalarını, Selen Görgüzel'in cilt bakım yöntemleriyle ilişkilendirerek “Selen çok kıskanacak” ve “Bu Selen Görgüzel'in cilt bakım rutini” gibi yorumlar yaptı.

“Anlatsam inanmazsınız”

Geçen yıl Nişantaşı’ndaki özel bir klinikte, sünnet derisinden elde edilen kök hücrelerle cilt estetiği yaptırdığını belirten Selen Görgüzel, “Anlatsam inanmazsınız, böyle bir yöntem gelişmiş. Sünnet artıklarından elde edilen kök hücreler cilde çok iyi geliyor, ben de bu yöntemle cilt bakımı yaptırdım. Bu sistem tamamen hukuksal ve tüm izinleri de alınmış” şeklinde konuşmuştu.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar