Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı idi: Vural Çelik hayatını kaybetti

Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı idi: Vural Çelik hayatını kaybetti
'Avrupa Yakası'nda canlandırdığı 'Kubilay' karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Vural Çelik 51 yaşında yaşamını yitirdi.

Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı rolüyle hafızalara kazınan Vural Çelik'ten kötü haber geldi.

Birçok sinema filmi ve TV projelerinde rol alan 51 yaşındaki ünlü oyuncu, evinde ölü olarak bulundu. Çelik'in vefat haberini Sinema Genel Müdürü Birol Güven duyurdu.

Güven, sosyal medyadan yaptığı paylaşımında "Maalesef Vural’ı kaybettik. Çok üzgünüm" ifadelerini kullandı.

"Şeker, kalp tansiyon hepsi vardı"

Vural Çelik'in menajeri Rasim Özcan, ''Henüz yeni öldü, ölüm haberi doğru fakat neden öldüğüyle ilgili net bir şey söyleyemiyorum. Hastanedeydi. Şeker, kalp tansiyon hepsi vardı.'' dedi.

s-e8163f4f3ec8d542ceb8248c55beb77ac0a0f088.jpg

Oyunculuk kariyerine 'Bir Demet Tiyatro' ile başlayan Vural Çelik, 'Seksenler', 'G.O.R.A', 'Organize İşler' gibi önemli projelerde yer aldı. Vural Çelik, 'Avrupa Yakası'nda canlandırdığı 'Kubilay' karakteri ile asıl şöhretine ulaşmıştı.

Vural Çelik kimdir?

Vural Çelik (d. 1972, Ankara), Türk sinema, tiyatro ve dizi oyuncusudur. 1972 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Ortaokul-lise çağında herkesin taklitlerine güldüğü, desteklediği bir öğrenciydi. Bir arkadaşı, Levent Kırca Tiyatrosu'na gazete ilanıyla oyuncu arandığını söyledikten sonra 1989 yılında başvuru yaptı ve kabul edildi.

Levent Kırca Tiyatrosu'ndan sonra Yasemin Yalçın'ın tiyatrosuna girdi. Orada sanat yönetmeni olan Selahattin Taşdöğen'in yardımcılığını üstlendi.

Selahattin Taşdöğen vasıtasıyla Daha sonra Yılmaz Erdoğan ile tanışarak BKM oyuncusu olarak çalıştı. Avrupa Yakası dizisinde Kubilay Peynircioğlu ve Gülenay Peynircioğlu karakterini canlandırdı. En son Bayrampaşa:Ben Fazla Kalmayacağım adlı sinema filminde başrol oynadı.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar