Sir Elton John, Türkiye'nin ilk bitki temelli lokantasında unutulmaz bir deneyim yaşadı

Sir Elton John, Türkiye'nin ilk bitki temelli lokantasında unutulmaz bir deneyim yaşadı
İngiliz pop ve rock müziğinin yaşayan efsanelerinden biri olan Sir Elton John, kısa bir süreliğine Türkiye’ye gelerek, öğle yemeği için ülkenin ilk bitki temelli lokantası Telezzüz’ü tercih etti.

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç ile birlikte Bağlarbaşı Abdülmecit Efendi Korusu’ndaki Telezzüz’de sonbahar tadım menüsünü deneyimleyen Elton John, ödüllü ve yaratıcı şef Bahtiyar Büyükduman’dan menü ve yemekler hakkında bilgi aldı. Şefin sunduğu yenilikçi tarifler ve yerel ürünlerle hazırlanan yemekler, John’u oldukça etkiledi.1729158333-telezzuz-ekip-elton-john.jpeg

1729158332-elton-john-bahtiyar-buyukduman.jpeg

Yemek sonrası duygu ve düşüncelerini paylaşan Elton John, "Bu, asla unutamayacağım bir deneyimdi. Her şey mükemmel ve dengeliydi" diyerek memnuniyetini dile getirdi. Ayrıca, Telezzüz’ün mutfak ekibiyle bir araya gelerek onlara albüm ve plaklarını imzaladı.

1729158331-0001.jpeg

Koç Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Telezzüz, mevsimselliğe ve yerel ürün kullanımına özen gösterirken, minimum karbon ayak izi üreten sürdürülebilir ve atıksız mutfak prensiplerini benimsiyor. Her mevsim yenilenen menüsü, özenle seçilen malzemelerin doğallığını ve dokularını ön plana çıkaran tariflerden oluşuyor.

1729158333-telezzuz-ekip-elton-john.jpeg

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar