Sertab Erener'in İzmir konseri iptal edildi

Sertab Erener'in İzmir konseri iptal edildi
Ünlü sanatçı Sertab Erener, 18 Eylül’de İzmir’de gerçekleştireceği konserini, organizasyon şirketinin gerekli koşulları sağlayamaması nedeniyle iptal ettiğini duyurdu. Sanatçı, Instagram üzerinden yaptığı açıklamada, hayranlarına üzgün olduğunu belirtti

Ünlü sanatçı Sertab Erener, 18 Eylül’de İzmir’de gerçekleştireceği konserinin iptal ettiğini duyurdu.

Erener, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Herkese merhaba, öncelikle bu açıklamayı yapmak zorunda kaldığım için çok üzgünüm. 18 Eylül'de İzmir'de, biletleri hâlâ satışta olan konserimi, organizasyon şirketinin, konserin gerçekleşmesi için gerekli koşullar sağlayamamasından ötürü, iptal etmek zorunda kalıyorum."

sertab-erener-konserini-iptal-etti-organizasyon-sirketi-hakkinda-aciklama.webp

Sanatçı, aynı nedenlerden ötürü, Temmuz ayından beri yaşanan konser iptallerinin kendisiyle ilgili olmadığını vurguladı. “Çünkü sağlık problemleri dışında bir konseri iptal edip sizleri yarı yolda bırakmak 32 yıllık kariyerimin en büyük korkusudur” diyen Erener, dinleyicilerinden özür diledi.

Sertab Erener, açıklamasının sonunda, dinleyicileriyle başka konserlerde buluşma heyecanını dile getirerek, “Sizi çok seviyorum, anlayışınız için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar