Yasak aşk skandalında yeni gelişme: Kayınvalide ve damat canlı yayında gözaltına alındı

Yasak aşk skandalında yeni gelişme: Kayınvalide ve damat canlı yayında gözaltına alındı
Esra Erol'da programında 25 yaşındaki zihinsel engelli Dilek, nişanlısı Cuma’nın annesi Güldane ile birlikte kaçtığını belirtti. Program esnasında polis kayınvalide ve damadı gözaltına aldı.

Esra Erol'da programında yaşanan skandal olay Türkiye'nin gündemine oturdu. 25 yaşındaki zihinsel engelli Dilek, 21 yaşındaki nişanlısı Cuma’nın, 47 yaşındaki annesi Güldane ile birlikte kaçtığını belirterek canlı yayında yardım istedi.

Dilek, nişanlısı Cuma'nın annesiyle gereğinden fazla yakın olduğunu, sürekli beraber zaman geçirdiklerini ve kendisine kötü muamelede bulunduklarını belirtti. Programa bağlanan bir seyirci ise Güldane'nin Cuma’dan üç aylık hamile olduğunu ileri sürdü.

ad67d65e-af5c-451c-8841-4f4d1850d01f.webp

Canlı yayında gözaltına alındılar

Türkiye’yi ayağa kaldıran bu olayda yapılan yayın ihbar kabul edildi ve emniyet güçleri Cuma ile Güldane’yi canlı yayında gözaltına aldı. İkili, Dilek'e uyguladıkları iddia edilen tehdit ve şiddet nedeniyle karakola götürüldü.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar