Trollere bakmayın

Trollere bakmayın
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “CHP’nin hiç projesi yok, CHP’li belediyeler çalışmıyor” diyenlere videolu yanıt verdi. CHP’li belediyelerin projelerini aktaran Kılıçdaroğlu, sosyal medya paylaşımında, “İktidarın...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “CHP’nin hiç projesi yok, CHP’li belediyeler çalışmıyor” diyenlere videolu yanıt verdi. CHP’li belediyelerin projelerini aktaran Kılıçdaroğlu, sosyal medya paylaşımında, “İktidarın yıllarca trollerle beslediği bir yalana daha son vermek için karşınızdayım. Sizden tek bir istirhamım var gençler, o tertemiz zihinlerinizi zehirlemelerine izin vermeyin. Her şeyleri palavra…” notunu düştü.
‘İKTİDAR DEĞİLİZ AMA PROJELERİMİZ VAR’
Algı oluşturulduğunu ve bu algılara karşılık vermek için bu video mesajı paylaştığını ifade eden Kılıçdaroğlu, “Bir algıyı tekrar yıkmak için karşınızdayım. Ne diyorlardı? CHP çalışmıyor, Kılıçdaroğlu’nun projeleri yok. Var efendim var. İktidar değiliz, ama projelerimiz var.” dedi ve CHP’li belediyelerin projelerini anlattı.
‘TROLLER İSTİYORLARSA İZLESİNLER’
Kılıçdaroğlu, “Sevgili gençler, yaptığımız projelerin bir kısmını okudum. Aslında binlerce projemiz var. Yan tarafta akıyor. Troller istiyorlarsa izlesinler.” dedi.

Öne Çıkanlar