Sözüm söz ihtiyaçlar karşılanacak

Sözüm söz ihtiyaçlar karşılanacak
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Van’ın Başkale ilçesine bağlı Esenyamaç köyüne giderek 11 gün önce üst üste yaşanan iki selden etkilenen yurttaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.İncelemelerde bulunan Kılıçdaroğlu,...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Van’ın Başkale ilçesine bağlı Esenyamaç köyüne giderek 11 gün önce üst üste yaşanan iki selden etkilenen yurttaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.
İncelemelerde bulunan Kılıçdaroğlu, “Gelirken AFAD çadırlarını da gördük. Orada da yetkililer vardı, ilk müdahaleyi yapmışlar. Bazı yollar açılmış vaziyette. Muhtarımızın da ifade ettiği gibi, Türkiye bir bütün olarak tüm sorunlara kilitleniyor. Vatandaşlarımız büyük bir mağduriyet yaşıyorsa o mağduriyeti gidermek için hepimiz elimizden geleni yapıyoruz” dedi.
Kılıçdaroğlu, hiç kimsenin kendini sahipsiz hissetmemesini söylerken, “Esenyamaç da kuşkusuz o da görüyor. Hiç kimse kendini Türkiye’de yalnız hissetmesin. Hep beraber ülkenin sorunlarına kilitlendik. Elimizden gelen çabayı gösteriyoruz” dedi.

Öne Çıkanlar