Soylu'dan Erzurum'da İmamoğlu'nun saldırıya uğramasına: Tamamen tiyatro!

Soylu'dan Erzurum'da İmamoğlu'nun saldırıya uğramasına: Tamamen tiyatro!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum'da taşlı saldırıya uğramasına ilişkin olarak, "Arkadaşlar (polis)...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum'da taşlı saldırıya uğramasına ilişkin olarak, "Arkadaşlar (polis) bence çok başarılı bir şekilde yönetmişler. Bir kişinin kafasının kanaması dışında başka bir olay yok. Diğerleri ise tamamen şuramda ağrı var kontrol edin diyenler. Tamamen tiyatro" dedi.

İmamoğlu'nun saldırıya uğramasının ardından Ülke TV canlı yayınına katılan Süleyman Soylu, Erzurum'daki provokasyonla ilgili konuştu. Soylu, "Ekrem İmamoğlu hem yalancıdır hem sahtekardır. Bir yerde olay çıkarmak istiyorlar" ifadelerini kullandı.

"Koruma verdik, tedbir almış bin polis görevlendirdik" diyen Soylu, "Tam bir Sülün Osman. Toplum nezdinde itibarını kaybetti. Ağzının ayarı yok. Allah Türkiye'den bu adamı kurtarsın" şeklinde ifadeler kullandı.

Soylu saldırılarda bir kişinin yaralandığını savunarak "Bu şehirlerde kendi değerleri üzerinden bir provokatiflik yapmaya kalkarsanız Allah korusun. Arkadaşlar bence çok başarılı bir şekilde yönetmişler. Bir kişinin kafasının kanaması dışında başka bir olay yok. Diğerleri ise tamamen şuramda ağrı var kontrol edin diyenler. Tamamen tiyatro!" dedi.

TIKLAYIN - Soylu saldırıya uğrayan İmamoğlu’nu yine hedef aldı: Bu şahıs gittiği her yerde bu tip provokatif ve tahrik gücü yüksek işler yapıyor

TIKLAYIN - İmamoğlu’na taşlı saldırı: Vali, “atılanlar su şişesi”, Soylu “sahtekar” dedi

Öne Çıkanlar