Soylu-Erdoğan ile neden görüştü? Görüşmede neler yaşandı? İşte ilk detaylar!

Soylu-Erdoğan ile neden görüştü? Görüşmede neler yaşandı? İşte ilk detaylar!
Süleyman Soylu Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmesine ilişkin ilk detaylar kulislerde konuşulmaya başlandı

Süleyman Soylu geçtiğimiz gün hakkında çıkan partiden ayrılacak mı haberlerinden sonra sürpriz bir şekilde Beştepe’de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü. Görüşmenin içeriğine dair bilgiler ise gelmeye başladı

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, makam aracını iade etmesi ve dokunulmazlığının kaldırmasını istemesinin ardından gazetemizin yazarın Nuray Babacan’ın ise Soylu’nun partiden istifa etmeyi düşündüğü ve başka bir parti kurmayı ihtimaller içine aldığını kaleme alan bir yazı paylaştı.

Babacan’ın bu yazısından sonra Soylu Beştepe’de Erdoğan ile görüştü.

Görüşmeye ilişkin bilgiler aktaran Halk TV yazarı Fikret Bila, görüşme talebinin Soylu'dan geldiğini belirtti.

Bila’nın aktardıkları ise şöyle:

“Soylu'nun Erdoğan'a bazı şikayetlerini aktardığı yönünde kulis bilgileri var. Özellikle AKP genel merkezinin kendisine korumadığı, sahip çıkmadığı yönünde şikayetleri var.

Özellikle genel merkezde hem İslamcı, hem küreselci bir grubun hakimiyeti olduğu, iki grubun da Soylu'yu partili saymadığı ve kendisini savunmayıp genel merkezden uzak tuttuğu yönünde bir şikayeti var. Ayhan Bora Kaplan davasının da kendisine bulaştırılmaya çalışıldığı yönündeki şikayetleri var. Bütün bunları Erdoğan'a aktardığı konuşuluyor."

Kaynak:Halk TV

Öne Çıkanlar