Serdar Sertçelik kimdir? Neden tutuklandı?

Serdar Sertçelik kimdir? Neden tutuklandı?
Ankara Emniyetinin Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yaptığı operasyonun yankıları Türkiye gündemine oturdu. Örgütün iki numarası olan ve M7 kod adıyla gizli tanık yapılan Serdar Sertçelik, merak konusu oldu.

Ayhan Bora Kaplan suç örgütünün 2 numarası olduğu iddiasıyla gözaltına alındıktan sonra M7 koduyla gizli tanık yapılan, elektronik kelepçeli olmasına rağmen Ece Ronay ile birlikte gittiği bir restoranda silahla yaralanan Serdar Sertçelik, yurtdışına firar etmişti.

Firari gazeteci Erk Acarer'in yayınında ifşa eden Sertçelik, M7 kod adıyla gizli tanık olduğunu itiraf etti. Sertçelik söz konusu olayla ilgili ciddi itiraflarda bulundu.

Sertçelik, YouTube üzerinden yaptığı yayınlarda Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün AK Parti ve MHP’ye kumpas kurduğunu öne sürerek tüm süreci anlattı.

Serdar Sertçelik Kimdir? Serdar Sertçelik Nereli ve Şimdi Nerede?

Sertçelik'in gözaltına alınıp elektronik kelepçeyle nasıl firar ettiği konusu ise büyük merak uyandırmıştı. Sertçelik’in elektronik kelepçeyle 8 gün sonra evinden ayrıldığı, bunun ardından da toplam 9 kez konutunu terk ettiği tespit edildi.

Serdar Sertçelik'in sevgilisi Ece Ronay ile gittiği restoranda Ayhan Bora Kaplan'ın işlettiği içkili restoranda güvenlik görevlisi olarak çalışan bir kişi tarafından vurulduktan sonra bacaklarından yaralandığını belirtildi.

Nilsu Berfin Aktaş eşinden ayrıldı mı? Nilsu Berfin Aktaş eşi neden hapse girdi? Nilsu Berfin Aktaş eşi kimdir?

Oyuncu Nilsu Berfin ile evliydi

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi ile ünlü olan Nilsu Berfin Aktaş ile evli olan Sertçelik yasadışı yollardan yurtdışına çıkmasının ardından Aktaş boşanma davasını açtı.

Aktaş hakkında asılsız iddialarda bulunan Sertçelik daha sonra sözlerini geri alıp özür dilese de evliliğini kurtaramadı.

2021 yılında evlenen çift, 2023 yılında boşandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar