Selvi: Cumhur İttifakı ortakları bugün görüşecek, Erdoğan'dan normalleşmeye devam mesajı

Selvi: Cumhur İttifakı ortakları bugün görüşecek, Erdoğan'dan normalleşmeye devam mesajı
Hürriyet Yazarı Abdulkadir Selvi, normalleşme sürecine ilişkin Erdoğan'ın görüşmelere devam edileceğini yazdı. Cumhur İttifakı ortaklarının ise bugün görüşeceğini belirtti.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Erdoğan'ın her şeye rağmen normalleşme sürecine devam edeceğini aktardı.

Özgür Özel'in, Devlet Bahçeli’ye, “Kimse suç ortağını bize doğru itelemesin” demesine AKP kanadından çok sert tepkiler geldi. AKP Sözcüsü Ömer Çelik, “Genel merkeze geldiğinizde bir suç merkezine mi gelmiş oldunuz?” diye sormasına ve Erdoğan'ın “Bizim iadeyi ziyaretimizi hazmedemediler” diye tepki göstermesine rağmen görüşmelere devam edileceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın normalleşme sürecini devam ettirmek istediğini aktaran Selvi, Erdoğan'ın MYK toplantısında “Biz normalleşme ve yumuşama sürecini önemsiyoruz. Bizim iyi niyetimizi istismar ettiler ama buna rağmen normalleşme süreci devam edecektir. Bu noktadan sonra biz bunu kendi yöntemlerimizle devam ettireceğiz.” bu şekilde konuştuğunu aktardı.

Cumhur İttifakı ortakları bugün görüşecek

Cumhur İttifakı ortakları Erdoğan ve Bahçeli'nin bugün görüşeceğini aktaran Selvi, görüşmenin ittifakın geleceği için önemli olduğunu belirtti.

Öne Çıkanlar