"Seccadeli fotoğrafın" çekildiği mekanın sahibi konuştu

"Seccadeli fotoğrafın" çekildiği mekanın sahibi konuştu
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun üzerine bastığı görüntüsüyle siyaset gündemine giren seccade olayı ile ilgili mekanın sahibi ilk kez konuştu.Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun üzerine bastığı görüntüsüyle siyaset gündemine giren seccade olayı ile ilgili mekanın sahibi ilk kez konuştu.

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı bir iftar programında, fotoğraf çekimi esnada bastığı seccade, Cumhur İttifakı tarafından gündeme sokuldu. Kılıçdaroğlu o fotoğrafla ilgili seccadeyi fark etmediğini söyleyip özür dilese de konuya dair hala çeşitli vesilelerle konuşuluyor.

CHP Milletvekili Aday adayı Ali Acar, seccadelerin ilk fotoğrafta olmadığını söyleyerek kamera kayıtlarının yayınlanmasını talep etti. Fakat bugüne kadar herhangi bir görüntü yayınlanmadı.

TELE1’den Hude Gürbüz ve İbrahim Yıldırım restoran sahibiyle görüşüp kamera kayıtlarını istedi. Ancak restoran sahibi güvenlik kamerası kayıtlarını vermeyi reddetti.

Mekan sahibi, olay öncesi bir kişinin namaz kıldığını ve seccadeyi orada unuttuğunu belirterek, “Kasıt yok” dedi.

Öne Çıkanlar