Reha Muhtar ve Nilüfer'in kızı Ayşe Nazlı Yumlu’dan tepki: “Biraz empati”

Reha Muhtar ve Nilüfer'in kızı Ayşe Nazlı Yumlu’dan tepki: “Biraz empati”
Reha Muhtar'ın eski eşi Deniz Uğur, Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı'nın oğlunu kaçırdığını iddia etmesinin ardından Ayşe Nazlı Yumlu'dan açıklama geldi. Yumlu, ''iğrenç yorumlarıyla kötü niyetlerini gösteren kişiler için ilahi adalete güveniyorum" dedi.

Sarıyer'deki evinde merdivenlerden düşerek hastaneye kaldırılan ünlü haber spikeri Reha Muhtar’ın eski eşi Deniz Uğur’un, sanatçı Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı Yumlu'nun oğlu Poyraz Muhtar'ı kaçırdığına dair iddialar sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Bu iddialara Nilüfer ve oğlu Poyraz Muhtar'dan yalanlama geldi.

Deniz Uğur'un suçlamalarının ardından, Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı Yumlu sosyal medya hesaplarından açıklamalar yaparak iddiaları reddetti. Ayşe Nazlı Yumlu, iddiaları şaşkınlıkla karşıladıklarını belirterek, Poyraz Muhtar'ın evinde olduğu ve hiçbir şekilde kaçırılmadığını vurguladı.

Ayşe Nazlı Yumlu'nun sosyal medya paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

"Günlerdir yazılanları ve çizilenleri Poyraz'la birlikte şaşkınlıkla izliyoruz. Kendi evinde oturan ve sadece babasını ziyarete giden bir çocuğun kaçırılması kadar saçma bir şey olamaz, zaten evinde olduğu açıkça belli. Poyraz, doğduğu günden beri beni ablası ve kardeşi olarak biliyor ve bu durum hep böyle kalacak."

Ayşe Nazlı Yumlu, açıklamalarına şöyle devam etti:

"O da benim kardeşim ve ailem; kan bağı ya da soyadımız aynı olsun ya da olmasın. Kalbi kötü olan insanların bunu anlaması zaten imkansız. Ben daha 1 yaşındayken, Reha Muhtar benim babam olmak istemiş, ona 'baba' dememi istemiş ve beni öz kızı gibi büyütmüştür. Ailemizle ilgili hiçbir şey bilmeyen insanların böyle zor günlerde ne beni ne de Poyraz'ı daha fazla üzmeye hakkı yoktur. Biraz empati ve saygı lütfen. 15 yaşındaki bir çocuğun yaşadığı korkuları ve endişeleri anlamak yerine, iğrenç yorumlarıyla kötü niyetlerini gösteren kişiler için ilahi adalete güveniyorum."

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar