Özgür Özel ve Gülşah Durbay, hakkındaki iddialar için suç duyurusunda bulundu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, kendilerine yönelik itibarsızlaştırma çabalarına karşı hukuki süreç başlattı. Özel, Kemal Kılıçdaroğlu'na, kendisini hedef alan kişileri mahkemeye vereceğini bildirdi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, hakkında ortaya atılan iddialar üzerine suç duyurusunda bulundu.

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay ile birlikte hareket eden Özel, CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na bu konudaki endişelerini iletti.

Gazeteci İsmail Saymaz'ın aktardığına göre, Özel, Kılıçdaroğlu’na yaptığı telefon görüşmesinde, "Sizin çevrenizden üç kişi, bu itibarsızlaştırma operasyonunda rol aldı" dedi.

Özel ayrıca Kılıçdaroğlu'na, "Bu kişileri mahkemeye vereceğim. Bunlar sizin yanınızda gördüğümüz, iletişiminizi yapan, sizinle birlikte çalışan arkadaşlar. Bunu benden duyun istedim. Bunlar bu ahlaksızlığın içindeler" dedi.

Saymaz'ın aktardığına göre Kılıçdaroğlu ise Özgür Özel'e ilgili kişileri uyaracağını söyledi ve "Tabii, sizin dava açmak en doğal hakkınız" ifadelerini kullandı.

Gülşah Durbay açıklama

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, ortaya atılan iddialara ilişkin geçtiğimiz günlerde açıklama yapmıştı.

Kolon kanseri olduğunu açıklayan Durbay, "Ameliyat olduğum günden bu yana, organize olmuş hazımsız bir grup tarafından, planlı bir şekilde pek çok iftiraya ve yalana maruz kaldım" ifadelerini kullanmıştı.

Durbay, "100’den fazla kişi ve kurum tarafımca mahkemeye verildi. Bu alçaklardan hukuk önünde hesap sorup, hepsini tek tek mahkum ettireceğim" demişti.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar