Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu görüşmesinin detaylarını anlattı: Kılıçdaroğlu, Özel'den ne rica etti?

Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu görüşmesinin detaylarını anlattı: Kılıçdaroğlu, Özel'den ne rica etti?
CHP Grup Başkanı Özgür Özel, dün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile gerçekleştirdiği görüşmenin detaylarını gazeteci İsmail Küçükkaya'ya anlattı.Halk TV'de Yeni Bir Sabah programında Özel ile görüşmesini aktaran...

CHP Grup Başkanı Özgür Özel, dün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile gerçekleştirdiği görüşmenin detaylarını gazeteci İsmail Küçükkaya'ya anlattı.

Halk TV'de Yeni Bir Sabah programında Özel ile görüşmesini aktaran Küçükkaya, "Hayırlı, uğur olsun dedim. Birazcık detay verdi. 'Kılıçdaroğlu size sitem etti mi?' dedim. 'Hayır. Bizim genel başkanımız son derece kibar ve medenidir' dedi. 'Aday olmayı düşünüyor musun?' diye sordu mu size dedim. 'Hayır' dedi. 'Kemal bey bir tek şey rica etti. 'Bizim görüşmemizi kamuoyu ile paylaşmayın' demiş" diye konuştu.

Küçükkaya, Özel'in ifadelerini şöyle anlattı:

"Kılıçdaroğlu'ndan sitem almadım uzun uzun sohbet ettik. CHP Genel Merkezinde tutum belgesini açıklayacağım. Ben CHP'nin evladıyım, CHP benim yuvamdır. Geçtiğimiz hafta sizinle yaptığımız açıklamada resmen olmasa da fiilen adaylığımı açıklamış oldum."

Öne Çıkanlar