CHP lideri Özel DEM Parti'yi ziyaret edecek

CHP lideri Özel DEM Parti'yi ziyaret edecek
CHP Lideri Özgür Özel, DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan ile görüşecek.Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Özgür Özel, bugün Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partis'ni (DEM Parti) ziyaret...

CHP Lideri Özgür Özel, DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan ile görüşecek.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Özgür Özel, bugün Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partis'ni (DEM Parti) ziyaret edecek. Görüşmede yaklaşan yerel seçimler konuşulacak. Görüşmenin yeri Halkların Demokratik Partisi (HDP) Genel Merkezi olacak.

Talebin CHP’den geldiği ve DEM Parti Eş Genel Başkanlarının, Özel’e resmi randevu verdiği belirtildi. Ziyarette 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerin de gündeme gelmesi bekleniyor.

TİP ve DEM heyeti dün görüştü

Türkiye İşçi Partisi (TİP), dün DEM Parti ziyaret ederek partinin eş genel başkanları ile görüştü. DEM Partisi’nin yaptığı açıklamaya göre, küresel ve bölgesel krizlerin etkilerinin doğrudan yansıdığı Türkiye’nin her geçen gün uçuruma sürüklendiği tespitinin yapıldığı görüşmede, böyle bir süreçte buluşma ve karşılıklı görüş alışverişinin önemine işaret edildi.

Öne Çıkanlar