Özgür Çelik İmamoğlu'nun mesajını paylaştı: Maltepe'de milletçe buluşuyoruz, inanın ki yanınızda olacağım

Özgür Çelik İmamoğlu'nun mesajını paylaştı: Maltepe'de milletçe buluşuyoruz, inanın ki yanınızda olacağım
Silivri'de Ekrem İmamaoğlu ile görüşen CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik "Maltepe mitingi bir finali değil yeni bir başlangıcı ifade ediyor" dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, görevden uzaklaştırılan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu tutuklu bulunduğu Silivri'deki Marmara Cezaevi'nde ziyaret etti.

Çelik, ziyaretin ardından açıklamalarda bulundu.

"Silivri toplama kampına dönüştü" diyen Çelik, yarın Maltepe'de düzenlenecek mitinge dikkat çekti. Çelik, "Adayımız Silivri zindanında tutuluyor. Yarın İmamoğlu'nun adaylığını açıklayacağız" ifadelerini kullandı.

Çelik, "Maltepe mitingi bir finali değil yeni bir başlangıcı ifade ediyor" diyerek eylemlere devam edeceklerin sinyalini verdi.

gnh-whyxgaalspx.jpg

İmamoğlu'nun mesajını paylaştı

Ekrem İmamoğlu gönderdiği mesajda halka Maltepe çağrısı yaparken şu ifadeleri kullandı:

"Maltepe'de milletçe buluşuyoruz. İnanın ki yanınızda olacağım. Sağınıza solunuza baktığımızda gördüğünüz kişi ben olacağım. Gelin kol kola omuz omuza olalım"

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar