Nedim Şener bu kez baltayı taşa vurdu

Nedim Şener bu kez baltayı taşa vurdu
Gazeteci Nedim Şener, Silivri’de tutuklu bulunan CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun danışmanı İbrahim Özkan’ı Atatürk paylaşımı üzerinden hedef aldı. Şener’e böyle yanıt geldi: “İbrahim Özkan başkan ile MHP’de siyaset yaptık.”

Gazete Pencere- Gazeteci Nedim Şener, Silivri’de tutuklu bulunan CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun danışmanı İbrahim Özkan’ı Atatürk paylaşımı üzerinden hedef aldı.

Nedim Şener, İbrahim Özkan’ın Atatürk’le ilgili paylaşım yapmadığını öne sürerek “Hayırdır, pek bir alışkanlığı yoktur; @ibrahim_ozkan61 Atatürk ile ilgili bir alıntı paylaştığına göre var bir sıkıntısı demek ki…” diye yazdı.

İbrahim Özkan ise Nedim Şener’e “Ben her zaman Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçiyim. Dün neysem bugün de o” diye karşılık verdi.

dfcgsdchsd.png

Nedim Şener’in Atatürk paylaşımı yapmadığını öne süren İbrahim Özkan’ın siyasi geçmişini ise Yeniçağ Gazetesi yazarı ve Zafer Partisi’nin eski Genel Başkan Yardımcısı Adem Taşkaya anlattı.

Adem Taşkaya “İbrahim Özkan başkan ile MHP’de siyaset yaptık, kendisi aynı zamanda MHP İlçe Başkanlığı yaptı. İyi Parti’de beraber siyaset yaptık. Aynı dernekte yöneticilik yaptık, yol arkadaşlığı yaptık. Onun Atatürkçülüğünü tartışacak adam daha anasının karnından doğmadı…” diye yazdı.

erfefer.png

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar