Narin'in ablasının ölüm raporu ortaya çıktı: Savcılık düğmeye basmıştı

Narin'in ablasının ölüm raporu ortaya çıktı: Savcılık düğmeye basmıştı
Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın ablası Tülin Güran'ın da şüpheli şekilde öldüğü iddia sonrası soruşturma açıldı. Hastanenin savcılığa ilettiği belgede ölüm teşhisinin zatürre olduğu belirtildi.

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra 8 Eylül’de cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran’ın ablası Tülin Güran'ın 2009 yılında 5 yaşındayken şüpheli şekilde öldüğü iddia edilmişti.

Söz konusu iddialar sonrası başlatılan soruşturma devam ederken Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, Tülin Güran’ın vefat ettiği Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nden tüm tetkik ve dosyaları talep etmişti.

Gazete Duvar'dan Duygu Kıt'ın haberine göre, Tülin Güran'ın ölüm raporunda travma bulgusu olmadığı öğrenildi.

Hastane kaynaklarından edinilen bilgiye göre, 2009’da 5 yaşında ve bedensel engelli olan abla Tülin Güran’ın Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne zatürre (pnömoni) sebebiyle kaldırıldı ve burada vefat etti.

Otopsi yapılmamış

Buna göre iddiaların aksine hastanedeki ölüm raporunda abla Güran’ın vefatında herhangi bir şüpheli durum ya da travma bulgusu bulunmadığı belirtildi. Tülin Güran’a tedavi sürecinde hayatını kaybettiği için otopsi de yapılmadığı aktarıldı.

Kaynak:Gazete Duvar

Öne Çıkanlar