Narin'in ağabeyi Baran Güran cinayetin aydınlatılmasını istedi: Diyarbakır Barosu'na başvurdu

Narin'in ağabeyi Baran Güran cinayetin aydınlatılmasını istedi: Diyarbakır Barosu'na başvurdu
Narin Güran cinayeti soruşturmasında şüpheli olmayan tek aile bireyi abi Baran Güran, Diyarbakır Barosu’na hukuki destek için başvuruda bulundu.

Diyarbakır'da Bağlar ilçesindeki kırsal Tavşantepe mahallesinde 21 Ağustos günü kaybolduktan sonra cansız bedeni 8 Eylül'de bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin soruşturma sürüyor.

Hakkında soruşturma açılmayan Narin'in ağabeyi Baran Güran, kardeşinin cinayetinin aydınlatılması için , Diyarbakır Barosu’na hukuki destek talebinde bulundu.

Güran’ın baroya yaptığı yazılı başvuruda şu ifadelere yer aldı:

“Fail/lerin kim olduğuna ve yakınlık derecesine bakılmaksızın, kardeşim Narin’in öldürülmesi ve cenazesinin kaybettirilmesi ile olaya dair bilgi sahibi olup da soruşturma makamlarına gerekli beyanda bulunmayan tüm sorumluların tespit edilerek cezalandırılması ve adaletin sağlanması için Diyarbakır Barosu'ndan hukuki destek talebinde bulunuyorum.”

11 kişi tutuklanmıştı

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında aralarında Narin’in annesi, ağabeyi, amcalarının da bulunduğu 11 kişi tutuklandı.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar