Narin cinayetinde 9 şüpheliye tutuklama talebi: Baba serbest kaldı

Narin cinayetinde 9 şüpheliye tutuklama talebi: Baba serbest kaldı
Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturmada gözaltına alınan 22 şüphelinin sorguları sona erdi. Cinayet şüphelileri, Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi. Gözaltındaki 22 kişiden 9'u için tutuklama talep edildi.

Diyarbakır’da 21 Ağustos'ta kaybolduktan 19 gün sonra 8 Eylül'de cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın öldürülmesine ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında 22 şüphelinin sorguları tamamlandı.

Jandarmadaki sorguları tamamlanan şüpheliler, bu sabah saat 06.00’da Diyarbakır Adliyesi’ne getirilmişti. Yaklaşık 12 saat süren savcılık sorguları tamamlanan şüpheliler, Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi. Gözaltındaki 22 kişiden 9'u için tutuklama talep edildi.

Anne ve ağabey cinayete iştirakten suçlandı

Narin'in 9 kişinin aralarında bulunan annesi ve ağabeyi için tutuklama talep edilirken baba Arif Güran serbest bırakıldı.

Ağabey Enes Güran kasten öldürme suçuna iştirakten, anne​ Yüksel Güran da cinayete iştirak suçundan tutuklanmaları talep edildi.

Tutuklanmaları istenen diğer isimler ise şu şekilde;

"Muhammet Kaya, Birsen Güran, Maşallah Güran, Mehmet Selim Atasoy, Ramazan Atasoy, Mehmet Şevket Kaya, Fuat Güran"

0x0-narin-cinayetinde-dugum-cozuluyor-on-otopsi-raporu-aciklandi-9-tutuklama-talebi-anne-ve-agabey-de-aralarinda-1726166962810.webp

Soruşturma kapsamında Narin’in ölü bulunduğu 8 Eylül günü aralarında Narin’in babası Arif Güran (44), annesi Yüksel Güran (44), ağabeyi E.G. (18), amcaları Ö.F.G. (29), B.G. (37), F.G. (42), K.G. (31), M.G. (40), H.İ.G., amca oğulları U.G. (24) ve O.G. (23), amca kızları M.G. (15) ve B.G. (19), kuzeninin oğlu D.G. (22), yengeleri M.G. (46) ve M.G. (39), halası A.K. (40), eniştesi M.Ş., Salim Güran'ın işçileri Ö.Y ve M.S. (40) ile işçinin 15 yaşındaki oğlu ile M.K. (23) ve ismi öğrenilemeyen bir kişi gözaltına alınmıştı.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar