Müge Anlı'da şok edici anlar: "İçinde insan çekildiği" iddia edilen kıyma makinası stüdyoya getirildi

Müge Anlı'da şok edici anlar: "İçinde insan çekildiği" iddia edilen kıyma makinası stüdyoya getirildi
Geçtiğimiz hafta Müge Anlı programında, şok edici bir olay gündeme geldi. İddiaya göre, bir ailenin yıllar önce evlerinde bir adamı öldürüp kıyma makinesinden geçirerek lavabodan akıttıkları öne sürüldü. Kıyma makinası ise stüdyoya getirildi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına Mehmet Taşpınar adlı bir kişi imam nikahlı eşi olduğunu iddia ettiği 33 yaşında 2 çocuk annesi Güllü Çolak'ın kaybolduğu şüphesi ile katıldı. Mehmet Taşpınar ilk eşiyle çocuk sahibi olamaması ve bir kişiyle anlaşarak çocuk sahibi olmak için Güllü Çolak ile tanışıp çocuk sahibi olduğunu anlattı.

Nikahsız yaşadığı belirtilen Güllü'nün evden kaçtığı iddia edilirken, programda Mehmet Taşpınar adlı bir kişi çıkarak bu konuda açıklamalar yaptı.

Yayına bağlanan bir izleyici Güllü Çolak ve annesinin zengin bir adamdan yüklü miktarda borç aldıklarını söyledi. Güllü Çolak'ın bu olayı kapatmak için sırra kadem basmış olabileceği üzerinde duruldu.

Daha sonra programa katılan bir akraba olan Ahmet'in ortaya attığı iddia daha büyük bir şok yarattı. İddiaya göre; Güllü ve annesinin yıllar önce bir adamı öldürüp kıyma makinesinden geçirdiklerini söyledi.

İzleyicilerden gelen ihbar telefonunda ise bu kişiyi bir daha görmediklerini, öldürülüp kıyma makinasından çekilen kişinin bu adam olabileceği ihtimaline yoğunlaştılar.

Güllü'nün artık kıyma yememesi ve gördüğünde bile hastanelik olacak kadar hastalanması da yayına yansıyanlar arasındaydı.

Müge Anlı, bu iddiayı araştırmaya devam ederken günümüzde o kıyma makinesini bulduklarını duyurdu. İddialara göre, cinayet işlendikten sonra makineyi elden çıkaran aile, bu makineyi 500 TL'ye sattı. Makine aslında 10 bin TL değerindeydi.

İddia sahibi, makineyi satın aldığı kişinin Güllü'nün abisine benzediğini belirtti. Programda makineyi ve içindeki metal kaşığın bulgur tanesi kadar parçaladığını da gösterildi.

Günden güne daha korkunç ve şaşırtan açıklamalara neden olan açıklamalarda bugün "İçinde insan çekildiği" iddia edilen kıyma makinası, stüdyoya getirildi.

Öte yandan 'kıyma yememe' iddiaları üzerine Güllü, annesi ve kardeşi, söz konusu iddiaları yalanlamak için canlı yayında lahmacun yemişti. Güllü'nün annesi, "Burada kıymayı görünce ne hissetiniz? Mideniz bulandı mı?" sorusunu "Yok hayır" diye yanıtlamış ve lahmacundan aldığı ilk ısırıkta öksürmüştü.

Söz konusu iddialar ve sır perdesi hala gizemini korumaya devam ediyor.

Öne Çıkanlar