Müge Anlı tepki gösterdi; Demet Akalan üstüne alındı: 'Narin' polemiği sürüyor

Müge Anlı tepki gösterdi; Demet Akalan üstüne alındı: 'Narin' polemiği sürüyor
Müge Anlı, yayınlarını 'Müge Anlı gazeteciliği' diye eleştirenlere yanıt verinde Demet Akalın bu sözleri üstüne aldı. "Mügeciğim bana sallamana gerek yok!" diyen Akalın, son yaptığı paylaşımla aralarındaki sorunun çözüldüğünü söyledi.

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine ilişkin Müge Anlı ile Demet Akalın arasında başlayan polemik devam ediyor.

Programlarında işlenen cinayetleri konu edinen Müge Anlı'nın Narin cinayetini işlememesine art arda iki kez tepki gösteren Demet Akalın'a cevap niteliğinde açıklamalar geldi.

"Esefle kınıyorum"

Ünlü sunucu bugünkü yayınında Narin ile ilgili yapılan yayınlara 'Müge Anlı gazeteciliği' diyenlere sert tepki göstererek "Narin ile ilgili yayın yapanlar için 'Müge Anlı yayıncılığı' diyenleri esefle kınıyorum" dedi.

Anlı, "Ben öyle günlerce, haftalarca aynı şeyi işlemem. Ben haberimi yaparım, sonrası zaten adli süreçtir" diye konuştu.

Olayın başından bu yana Müge Anlı'nın Narin'i işlemesini isteyen Demet Akalın, bu sözleri üstüne alındı.

Anlı yayında "Benim adımı bu işlere kimse karıştırmasın. Narin'i ben özellikle işlemedim. Ben başladığımda zaten yasak vardı. Sonra da soruşturma başladı" diye konuşunca gerilim tırmandı.

Anlı, bu sözlerinin programcı arkadaşlarına olmadığının da özellikle altını çizdi: "Beni hiçbir programcı arkadaşımla karşı karşıya getirmeyin. Benim lafım onlara değil, lafımın nereye gittiğini anlayan anladı."

Akalın üstüne aldı

Akalın, Anlı'nın bu çıkışını üstüne alınınca şunları yazdı:

“Mügeciğim bana sallamana gerek yok! Belki seni izler de annesi insafa gelir, demiştim. Niye herkesin merak ettiği sorudan rahatsız olursun ki?!"

Akalın daha sonra bir paylaşımda daha bulunarak, "Sevgili Müge Anlı aradı sana söyler miyim aşkolsun dedi... peki" açıklamasında bulundu.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar