Motosikletle cenaze taşıdılar

Motosikletle cenaze taşıdılar
Deprem bölgesinde enkaz altından çıkarılan cenazeler, eğer yakınları varsa onlara teslim ediliyor, değilse enkazların yanı başına konuluyor. Cenazeleri taşımak için cenaze aracı yetişmeyince insanlar yakınlarının cenazelerini...

Deprem bölgesinde enkaz altından çıkarılan cenazeler, eğer yakınları varsa onlara teslim ediliyor, değilse enkazların yanı başına konuluyor. Cenazeleri taşımak için cenaze aracı yetişmeyince insanlar yakınlarının cenazelerini bulabildikleri her türlü araçla nakletmeye çalışıyor.

Depremde hayatını kaybeden yakınlarını arabaların arka koltuğunda, motosiklet üzerinde taşıyan görüntüler yürekleri parçaladı.



ÇOCUĞUNUN CENAZESİNİ ARABASINA KOYAN BABA İSYAN ETTİ
Kahramanmaraş’ta oğlunun cesedini enkazdan çıkartan ve siyah poşete saran baba, oğlunu kucaklayarak arabanın arkasına koydu. Çekim yapan muhabirlere dönen acılı baba sinirlerine hakim olamayarak, “Yayınlayın yayınlayın! Duysun bu ülke. Ülkeyi yöneten insanlar duysun. Buranın 7 tane milletvekili var, nerede bunlar nerede! Sabah bir gün gelip benden oy isteyeceksin, bu cenazeyi nasıl sorgulayacaksın, kim ne diyecek bu cenaze hakkında sana? Allah sizden bir gün hesap sorar inşallah” diye isyan etti.

MOTOSİKLETLE CENAZE TAŞIDILAR
Hatay’dan gelen bir başka görüntüde ise iki vatandaşın yakını olduğu tahmin edilen cansız bedeni motosiklette taşıdığı görüldü.

Öne Çıkanlar