Milli kayakçı ve babasının öldüğü Uludağ yangınında 5 kişiye gözaltı

Milli kayakçı ve babasının öldüğü Uludağ yangınında 5 kişiye gözaltı
Uludağ’da milli kayakçı Berkin Usta ile babası eski milli kayakçı ve kayak hocası Yahya Usta’nın hayatını kaybettiği otel yangını ile ilgili 5 kişi gözaltına alındı.

GAZETE PENCERE - Uludağ’da milli kayakçı Berkin Usta ile babası eski milli kayakçı ve kayak hocası Yahya Usta’nın hayatını kaybettiği otel yangını 5 kişi gözaltına alındı.

Uludağ Birinci Oteller Bölgesinde bulunan Kervansaray Otel’de dün sabah saatlerinde çıkan yangında 'Hocaların hocası' olarak tanınan Türkiye Kayak ve Snowboard Öğretmenleri Derneği Başkanı ve eski milli kayakçı Yahya Usta, eşi Fikriye ve milli kayakçı oğlu Berkin Usta (25), dumandan etkilenmişti. Otelden bilinci kapalı çıkarılan Usta ailesinden Yahya Usta ve oğlu Berkin hayatını kaybetmişti.

OTEL MÜDÜDRÜ, İŞLETMECİ FİRMA MÜDÜRÜ VE 3 ÇALIŞAN

Olayla ilgili Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında dün otel müdürü Tekin D. gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında oteli işleten firmanın yöneticisi C.K.A. ile kapalı alanda yapılan mangal sonrası söndürülmeden açıkta bırakılan közler nedeniyle yangına neden oldukları iddia edilen otel çalışanları T.K, M.K.Ç. ve E.T. gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında gözaltı sayısı böylelikle 5’e yükseldi.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar