MHP'li Yönter'den Özgür Özel'e: Seni şapşik, seninle çok eğleneceğiz…

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e sosyal medya hesabından yakışıksız ifadeler kullandı. Yönter, "Özgür, seni şapşik, seninle çok eğleneceğiz…" diyerek Özel'i gönderisine etiketledi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e sosyal medya hesabından yakışıksız ifadeler kullandı.

Bugün basın toplantısı yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 154 kişinin yer aldığı listeyi paylaştı. Bahçeli, kullandığı ifadelerle zamanı geldiğinde bu 154 kişi ile hesaplaşacaklarını açıkladı. Bahçeli açıklamalarında aralarında gazeteci, akademisyen ve siyasetçi bulunan 154 kişinin nerede ne zaman ne dediklerinin elindeki dosyada olduğunu söyledi.

Bahçeli'nin açıklamalarının ardından grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter ve MHP Genel Sekreteri Semih Yalçın'ı kastederek, "O ikisi 154 kişinin adını yazdı. Sinan Ateş cinayetinin azmettiricisiyle mesajlaşan o iki kişi 154 insanı hedef gösterdi." diyerek tepki gösterdi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, ise Özel'in bu konuşmasından birkaç saat sonra, "Özgür, seni şapşik, seninle çok eğleneceğiz…" ifadelerini kullanarak Özel'i etkiletledi.

ekran-goruntusu-2024-07-23-172249.png

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar