Meclis açıldı; Kılıçdaroğlu ve Karamollaoğlu locadan izledi, Akşener katılmadı

Meclis açıldı; Kılıçdaroğlu ve Karamollaoğlu locadan izledi, Akşener katılmadı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, TBMM açılışını locadan izledi. İYİ Parti lideri Meral Akşener ise açılışa katılmadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılış...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, TBMM açılışını locadan izledi. İYİ Parti lideri Meral Akşener ise açılışa katılmadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılış konuşmasındaki "yeni anayasa" çağrısına da yanıt veren Kılıçdaroğlu, "Çağrıyı yapanların önce anayasaya uyması lazım" dedi.

TBMM yeni yasama yılına düzenlenen açılış töreni ile başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasıyla açılan Meclis oturumunu milletvekili olmayan genel başkanlar locadan izledi.

Cumhurbaşkanı adayı olduğu için milletvekili seçimine girmeyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Meclis açılış törenini locadan izledi. Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile yan yana oturdu.

Açılışın ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasındaki yeni anayasa çağrısı hakkındaki soruya yanıt veren Kılıçdaroğlu, "Çağrıyı yapanların önce anayasaya uyması lazım" dedi.

Akşener katılmadı

Meclis’e gelerek Genel Kurulu locadan izledi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise Meclis açılışına katılmadı.

Öne Çıkanlar