Mansur Yavaş: Temizlik ekiplerimizi dışarı çıkardılar, kalan kısmı okul müdürü temizleyecek herhalde

ABB Başkanı Yavaş, "Temiz Okul, Sağlıklı Gelecek" projesiyle hijyen desteği talep eden okulların ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirtti. Ancak Yavaş bazı okullarda sıkıntılar yaşandığını aktararak 'Bir okulu temizlerken yetkililer ekipleri çıkardı' dedi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Temiz Okul, Sağlıklı Gelecek" projesi kapsamında hijyen desteği talebinde bulunan okulların ihtiyaçlarını karşılamaya başladıklarını duyurdu. Yavaş, buna rağmen bazı okullarda yaşanan sıkıntıları da aktardı.

Yavaş, hijyen ve temizlik desteği talebinde bulunan okulların ihtiyaçlarının karşılandığını duyurarak bazı okulların temizlik talebinde yaşanan sorunları belirtti.

Toplam 265 okuldan 106'sının çeşitli gerekçelerle temizlik talebini geri çektiğini ifade eden Yavaş, "Okul müdürlerimizden en önemli isteğimiz, evlatlarımızın temel ihtiyaçlarını göz ardı etmemeleridir. Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız" demişti.

Yavaş, bugün yaptığı açıklamada, Keçiören’de bir okulda temizlik çalışması sırasında yaşanan bir olayı aktararak, "Temizlik için gittiğimiz okulun yetkilileri, ekiplerimizi dışarı çıkardı. Okulun 2 katını temizledik, ancak 1 kat pis kaldı. Herhalde kalanını okul müdürü kendi temizleyecek" dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar